Monday 19 Oct Mon 19 Oct
Tuesday 20 Oct Tue 20 Oct
Wednesday 21 Oct Wed 21 Oct
Thursday 22 Oct Thu 22 Oct
Friday 23 Oct Fri 23 Oct
Saturday 24 Oct Sat 24 Oct
Sunday 25 Oct Sun 25 Oct
Swimming 30min 06:15 - 06:45  
Skill Workout 06:30 - 07:15 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:00 - 07:30  
Group Cycle 07:30 - 08:15 Rosanne Bruinsma 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 07:45 - 08:30 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:45 - 08:15  
 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
Pilates 09:00 - 10:00 Mandy kruisselbrink 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
 
 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
Pump special 10:30 - 11:30 Raymundo Straal 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
 
 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
Brooklyn Fitboxing 12:15 - 13:00 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 12:15 - 12:45  
 
 
 
Stretch & Meditate 12:30 - 13:00 Leonie Stekelenburg 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
 
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
 
Swimming 30min 15:15 - 15:45  
 
 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
 
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Vinyasa yoga 16:45 - 17:45 Esther de Graaf 
 
Brooklyn Fitboxing 17:00 - 17:45 Nicolas Parqui 
 
Bodyshape 17:15 - 18:00 Paul Column 
Swimming 30min 17:30 - 18:00  
Boxing bag training 18:00 - 19:00 Jermaine Pierau 
 
 
 
Bodyshape 18:15 - 19:00 Paul Column 
Group Cycle 18:15 - 19:05 Dennis Hersbach 
Swimming 30min 18:15 - 18:45  
Yin Yang 18:15 - 19:15 Esther de Graaf 
Swimming 30min 19:00 - 19:30  
 
Insanity 19:15 - 20:00 Paul Column 
Brooklyn Fitboxing 19:30 - 20:00 Cadin Troost 
 
 
Swimming 30min 19:45 - 20:15  
Kickboxing 20:30 - 21:30 Arnoux Breek 
Swimming 30min 20:30 - 21:00  
 
 
Swimming 30min 21:15 - 21:45  
Swimming 30min 22:00 - 22:30  
Swimming 30min 06:15 - 06:45  
Brooklyn Fitboxing 06:30 - 07:15 Nicolas Parqui 
Swimming 30min 07:00 - 07:30  
Vinyasa yoga 07:30 - 08:30 John Harjosumarto 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 07:45 - 08:30 Nicolas Parqui 
Swimming 30min 07:45 - 08:15  
 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
 
 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
Bodyshape 10:30 - 11:30 Hanah Charik 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
 
 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
Brooklyn Fitboxing 12:15 - 13:00 Nicolas Parqui 
Full body workout 12:15 - 13:00 Cadin Troost 
Hatha Yoga 12:15 - 13:00 Nancy Neede 
Swimming 30min 12:15 - 12:45  
 
 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
 
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
 
Swimming 30min 15:15 - 15:45  
 
 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
 
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Vinyasa yoga 16:45 - 17:45 John Harjosumarto 
Brooklyn Fitboxing 17:00 - 17:45 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 17:00 - 17:30  
 
Swimming 30min 17:30 - 18:00  
Boxing bag training 18:00 - 19:00 Jermaine Pierau 
Pilates 18:00 - 19:00 Eva Muijen 
Pump 18:00 - 19:00 Robin van Vijfeijken 
Swimming 30min 18:00 - 18:30  
Group Cycle 18:15 - 19:05 Tineke Slotema 
Swimming 30min 18:15 - 18:45  
 
 
Swimming 30min 19:00 - 19:30  
 
 
Brooklyn Fitboxing 19:30 - 20:15 Cadin Troost 
Swimming 30min 19:30 - 20:00  
 
Group Cycle 19:45 - 20:30 Tineke Slotema 
Swimming 30min 20:30 - 21:00  
 
Swimming 30min 21:00 - 22:30  
Swimming 30min 21:00 - 21:30  
Swimming 30min 21:15 - 21:45  
Swimming 30min 22:00 - 22:30  
Swimming 30min 06:15 - 06:45  
Skill Workout 06:30 - 07:15 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:00 - 07:30  
Group Cycle 07:30 - 08:15 Rosanne Bruinsma 
Vinyasa yoga 07:30 - 08:30 Gal Sela 
HIITBOX - I LOVE ABS 07:45 - 08:15 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:45 - 08:15  
 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
Pilates 09:00 - 10:00 Eva Muijen 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
 
 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
Pump special 10:30 - 11:30 Raymundo Straal 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
 
 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
Brooklyn Fitboxing 12:15 - 13:00 Adrian Hernandez Tapia 
Hatha Yoga 12:15 - 13:00 Nancy Neede 
High Intensity 12:15 - 13:00 Shorombo Mooij 
Swimming 30min 12:15 - 12:45  
 
 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
 
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
 
Swimming 30min 15:15 - 15:45  
 
 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
 
Hatha Yoga 16:45 - 17:45 Shaima Boone 
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Brooklyn Fitboxing 17:00 - 17:45 Cadin Troost 
Swimming 30min 17:00 - 17:30  
 
Swimming 30min 17:30 - 18:00  
Bootyblast 18:00 - 19:00 Hanah Charik 
Boxing bag training 18:00 - 19:00 Arnoux Breek 
Swimming 30min 18:00 - 18:30  
Yin Yang 18:00 - 19:00 Shaima Boone 
Group Cycle 18:15 - 19:05 Bjorn Van Tilborgh 
Swimming 30min 18:15 - 18:45  
 
 
Swimming 30min 19:00 - 19:30  
 
 
Brooklyn Fitboxing 19:30 - 20:15 Nicolas Parqui 
Pilates 19:30 - 20:30 Eva Muijen 
Swimming 30min 19:30 - 20:00  
 
Swimming 30min 20:30 - 21:00  
 
Swimming 30min 21:00 - 22:30  
Swimming 30min 21:00 - 21:30  
Swimming 30min 21:15 - 21:45  
Swimming 30min 22:00 - 22:30  
Swimming 30min 06:15 - 06:45  
Brooklyn Fitboxing 06:30 - 07:15 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 07:00 - 07:30  
 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 07:45 - 08:30 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 07:45 - 08:15  
 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
 
 
Bodyshape 10:00 - 11:00 Paul Column 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
 
 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
Brooklyn Fitboxing 12:15 - 13:00 Mohammed Salmi 
Full body workout 12:15 - 13:00 Cadin Troost 
Hatha Yoga 12:15 - 13:00 Nancy Neede 
Swimming 30min 12:15 - 12:45  
 
 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
 
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
 
Swimming 30min 15:15 - 15:45  
 
 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
 
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
 
Full body workout 17:00 - 17:45 Thomas van Gerwen 
Swimming 30min 17:00 - 17:30  
 
Swimming 30min 17:30 - 18:00  
Bodyshape 18:00 - 19:00 Mounir Lagha 
Boxing bag training 18:00 - 19:00 Arnoux Breek 
Swimming 30min 18:00 - 18:30  
Yoga Flow 18:00 - 19:00 Shaima Boone 
Group Cycle 18:15 - 19:05 Bjorn Van Tilborgh 
Swimming 30min 18:15 - 18:45  
 
 
Insanity 19:00 - 20:00 Mounir Lagha 
Swimming 30min 19:00 - 19:30  
 
Brooklyn Fitboxing 19:30 - 20:15 Thomas van Gerwen 
Swimming 30min 19:30 - 20:00  
Yin Yoga 19:30 - 20:30 Shaima Boone 
 
Swimming 30min 20:30 - 21:00  
 
Swimming 30min 21:00 - 22:30  
Swimming 30min 21:00 - 21:30  
Swimming 30min 21:15 - 21:45  
Swimming 30min 22:00 - 22:30  
Swimming 30min 06:15 - 06:45  
Skill Workout 06:30 - 07:15 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:00 - 07:30  
Vinyasa yoga 07:30 - 08:30 Fleur Notting 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 07:45 - 08:30 Adrian Hernandez Tapia 
Swimming 30min 07:45 - 08:15  
 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
 
 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
 
 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
Athletic Conditioning 12:15 - 13:00 Shorombo Mooij 
Brooklyn Fitboxing 12:15 - 13:00 Adrian Hernandez Tapia 
Group Cycle 12:15 - 13:00 Sergiu Aldea 
Hatha Yoga 12:15 - 13:00 Nancy Neede 
Swimming 30min 12:15 - 12:45  
 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
 
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
 
Swimming 30min 15:15 - 15:45  
 
 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
 
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
Swimming 30min 16:45 - 17:15  
 
Swimming 30min 17:00 - 17:30  
 
 
Swimming 30min 17:30 - 18:00  
Bootyblast 18:00 - 19:00 Lucy Warnert 
Brooklyn Fitboxing 18:00 - 18:45 Cadin Troost 
I love abs 18:00 - 18:15  
Swimming 30min 18:00 - 18:30  
Swimming 30min 18:15 - 18:45  
 
 
 
Swimming 30min 19:00 - 19:30  
 
 
Full body workout 19:30 - 20:15 Cadin Troost 
Swimming 30min 19:30 - 20:00  
 
 
Swimming 30min 20:30 - 21:00  
 
Swimming 30min 21:00 - 22:30  
Swimming 30min 21:00 - 21:30  
Swimming 30min 21:15 - 21:45  
Swimming 30min 22:00 - 22:30  
 
 
 
 
 
 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 08:15 - 09:00 Willem Enschede 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
Bodyshape 09:30 - 10:30 Paul Column 
Kettlebell conditioning 09:30 - 10:15 Willem Enschede 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
 
 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
 
Brooklyn Fitboxing 11:00 - 11:45 Nicolas Parqui 
Pump 11:00 - 12:00 Paul Column 
Vinyasa yoga 11:00 - 12:00 John Harjosumarto 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
 
 
 
 
 
Kickboxing 12:30 - 13:30 Arnoux Breek 
HIITBOX - I LOVE ABS 13:00 - 13:45 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
Swimming 30min 15:00 - 15:30  
 
Swimming 30min 15:30 - 16:00  
Full body workout 15:45 - 16:30 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
Swimming 30min 16:30 - 17:00  
 
 
 
Swimming 30min 17:00 - 17:30  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HIITBOX - I LOVE ABS 08:15 - 09:00 Mohammed Salmi 
Swimming 30min 08:30 - 09:00  
 
Swimming 30min 09:15 - 09:45  
Skill Workout 09:30 - 10:15 Nicolas Parqui 
 
Swimming 30min 10:00 - 10:30  
 
Bodyshape 10:15 - 11:00 Lucy Warnert 
 
Group Cycle 10:45 - 11:35 Tineke Slotema 
Swimming 30min 10:45 - 11:15  
Bodyshape 11:00 - 12:00 Lucy Warnert 
Brooklyn Fitboxing 11:00 - 11:45 Nicolas Parqui 
 
Swimming 30min 11:30 - 12:00  
 
 
 
 
 
Power yoga 12:30 - 13:30 Lahma Muris 
HIITBOX - I LOVE ABS 13:00 - 13:45 Thomas van Gerwen 
Swimming 30min 13:00 - 13:30  
Swimming 30min 13:45 - 14:15  
Swimming 30min 14:30 - 15:00  
Swimming 30min 15:00 - 15:30  
 
Swimming 30min 15:30 - 16:00  
Full body workout 15:45 - 16:30 Nicolas Parqui 
Swimming 30min 16:00 - 16:30  
Swimming 30min 16:30 - 17:00  
 
 
 
Swimming 30min 17:00 - 17:30